Op zondag 7 juli, 28 juli en 25 augustus vindt op het terrein van Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo het Liturgisch Muziekfestival plaats.

De bedoeling van het festival is om mensen op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met de liturgie en traditie van de Katholiek Kerk. En zo het mysterie zelf te laten spreken.
Zowel muzikale professionals, als jong talent laten deze dagen op hoog niveau liturgische- en klassiek religieuze muziek horen, passend bij het thema van de dag. Muziek voor jong en oud.

Parochies of koren die deel willen nemen aan het muziekfestival bieden wij een speciaal tarief aan van € 17,50 per persoon. Dit tarief is tot 1 juni geldig, daarna gelden de gebruikelijke tarieven.
Zie de flyer onder aan de pagina. Jongeren tot 18 jaar kunnen gratis deelnemen.
 
Om 16.30 uur vindt in de buitenlucht een Eucharistieviering plaats. Hiervoor wordt uiteraard geen entreegeld gevraagd, iedereen is welkom.

 
Aansluitend is er een processie, waarvoor wij steunen op de deelname van diverse migrantengemeenschappen.

Bezoekers van het festival hoeven niet noodzakelijkerwijs deel te nemen aan de Hoogmis of processie, maar krijgen wel de gelegenheid om op een laagdrempelige wijze getuige te zijn van de symboliek en het mysterie dat in de liturgie plaats vindt. Een gelegenheid die sommigen zelden zullen krijgen.

Van harte bent u uitgenodigd om deel te nemen op individuele basis of met het koor.

Mocht u met een groep willen komen laat het dan s.v.p. weten via e-mail
Op Liturgisch Muziekfestival vindt u meer informatie.